Klubnyheder

Støt Arresø Kajakklub, hver gang du tanker.

30. juni 2021, 19.25

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Arresø Kajakklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten

Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Lige nu er der en særlig mulighed for at få et gavekort på kr. 50,- til brændstof eller vask, hvis du endnu ikke har downloaded OK’s app.

Du behøver blot at tilkendegive, at OK må sende dig en mail (til din private mailadresse) med et link, hvorfra du kan hente appen – samt om du ønsker et gavekort til brændstof eller en vask.

Hvis andre i klubben / din omgangskreds (som endnu ikke har hentet OK appen) er interesserede i dette tilbud, skal de blot skrive en mail til lba@ok.dk, hvori de tilkendegiver, at OK må sende en mail med link til appen og om de ønsker gavekort til brændstof eller vask.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Arresø Kajakklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til klubben med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Knud Gadeberg på 4054 0494 eller knud.gadeberg@gmail.com.